HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in
Search
 
 

Display results as :
 
Rechercher Advanced Search
Latest topics
» Deftones, Deftones Full Album Zip
Sun Jun 08, 2014 9:13 pm by osvaotai

» Eurodisc Pt Hc Video Store Movies 1 6
Sun Jun 08, 2014 1:38 am by ivorephi

» Gta Vice City Deluxe English Language Pack-adds
Sat Jun 07, 2014 11:00 pm by ivorephi

» Tudung Bj Hotel
Sat Jun 07, 2014 1:17 pm by osvaotai

» Big Man On Campus - YouTube.3gp
Sat Jun 07, 2014 9:35 am by ivorephi

» Big Man On Campus - YouTube.3gp
Sat Jun 07, 2014 9:33 am by ivorephi

» CloneCD 5.3.1.4
Fri Jun 06, 2014 4:28 am by ivorephi

» DriverPack Solution 11 NEW Programs
Fri May 30, 2014 11:48 am by osvaotai

» K7-totalsecurity-10.0.0031
Fri May 30, 2014 11:12 am by ivorephi

Affiliates
 

Share | 
 

 S> id rm50 got many item

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
JualId



Posts : 5
Join date : 2010-08-03

PostSubject: S> id rm50 got many item   Tue Aug 03, 2010 3:46 am


full woe hat


cutehat


cutehat


pot buff


vk set,wing and black supreme



poring coin 10k++

if wan juz msg 0126806230


Last edited by JualId on Sun Aug 08, 2010 11:08 pm; edited 1 time in total
Back to top Go down
View user profile
DarkAngeL85

avatar

Posts : 132
Join date : 2010-07-30
Age : 31
Location : Serdang (KL)

PostSubject: Re: S> id rm50 got many item   Wed Aug 04, 2010 2:03 am

wah byk barang...pow gm ker nie....
Back to top Go down
View user profile http://www.atherosro.com
JualId



Posts : 5
Join date : 2010-08-03

PostSubject: Re: S> id rm50 got many item   Wed Aug 04, 2010 9:22 am

DarkAngeL85 wrote:
wah byk barang...pow gm ker nie....



ish3x x main la pow2 ni ,usaha sendiri le . usaha tangga kejayaan beb .
Back to top Go down
View user profile
DarkAngeL85

avatar

Posts : 132
Join date : 2010-07-30
Age : 31
Location : Serdang (KL)

PostSubject: Re: S> id rm50 got many item   Thu Aug 05, 2010 10:22 am

usaha ker??klo nk di nilai dari item2 yang kamu ada tu x logik langsung...sebap ada item tu yang tidak boleh di dapati dari server...yang server tidak keluarkan...so siapa yang keluarkan klo bukan GM yang keluarkan???

dari segi box yang kamu ada...
custom hat RMS...
item...

usaha yang seperti mana boleh dpt smua itu??usaha dari GM??fish box hampir 30k box yg saya percaya memang 30k tp selebihnya kamu sudah gunakna...stats food jg seperti itu...adakah kamu setiap kali menang WOE??dan berapa ratus kali kemenangan kamu??dropping cat 1 set droping develing...event apa yg gm keluarkan droping cat??box hat cuma gm sahaja yg boleh keluarkan...dan item yang paling semua org tau spear legendary carled wao...hebat skali sampai 2 biji...di akira mana ada monster naga merah sudah di edit menjadi HP50 dan nondrop item...spear itu tidak di jual di mall dan jg tidak di buat untuk event cuma GM sahaja yg boleh keluarkanya...dari mana kah anda dapat??

tidak usah berselindung mungkin kamu lupa dan tidak kenal siapa saya,dan siapa GM DarkAngeL administrator akira dulu...saya tau semua selok belok akira dan smua rahsia2 server itu yg penuh dgn saporter...yah anda salah 1 playernya....

yang paling lawak cuba korang smua tgk btol2...smua hat2 budak nie tidak ada yg double smua 1 bijik 1 bijik...dari A - Z slalunya bila org ikut event rewad benda yg sama tp yg dia punya nie tidak langsung smua tersusun rapi jer dari A - Z rasanya smua hat RMS dia ada...

langsung X logik...nie lah salah 1 keunikan server AkiraRo yg penuh dgn keunikan saport member2 ahaha.....
Kantoi..... lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol!
Back to top Go down
View user profile http://www.atherosro.com
Admin
Admin
Admin
avatar

Posts : 93
Join date : 2010-07-25
Age : 30

PostSubject: Re: S> id rm50 got many item   Thu Aug 05, 2010 1:18 pm

sebab tue aku cakap server nie pilih kasih pada member macam mana tue?? sejak aku masuk aku ada perhatikan gm2 dgn player sana...semua 1 geng hari tue ada kes GM tolong guild masa WOE tapi xde tindakan diambil... lol! lol! lol!
Back to top Go down
View user profile http://rocentre.omgforum.net
JualId



Posts : 5
Join date : 2010-08-03

PostSubject: Re: S> id rm50 got many item   Thu Aug 05, 2010 11:03 pm

DarkAngeL85 wrote:
usaha ker??klo nk di nilai dari item2 yang kamu ada tu x logik langsung...sebap ada item tu yang tidak boleh di dapati dari server...yang server tidak keluarkan...so siapa yang keluarkan klo bukan GM yang keluarkan???

dari segi box yang kamu ada...
custom hat RMS...
item...

usaha yang seperti mana boleh dpt smua itu??usaha dari GM??fish box hampir 30k box yg saya percaya memang 30k tp selebihnya kamu sudah gunakna...stats food jg seperti itu...adakah kamu setiap kali menang WOE??dan berapa ratus kali kemenangan kamu??dropping cat 1 set droping develing...event apa yg gm keluarkan droping cat??box hat cuma gm sahaja yg boleh keluarkan...dan item yang paling semua org tau spear legendary carled wao...hebat skali sampai 2 biji...di akira mana ada monster naga merah sudah di edit menjadi HP50 dan nondrop item...spear itu tidak di jual di mall dan jg tidak di buat untuk event cuma GM sahaja yg boleh keluarkanya...dari mana kah anda dapat??

tidak usah berselindung mungkin kamu lupa dan tidak kenal siapa saya,dan siapa GM DarkAngeL administrator akira dulu...saya tau semua selok belok akira dan smua rahsia2 server itu yg penuh dgn saporter...yah anda salah 1 playernya....

yang paling lawak cuba korang smua tgk btol2...smua hat2 budak nie tidak ada yg double smua 1 bijik 1 bijik...dari A - Z slalunya bila org ikut event rewad benda yg sama tp yg dia punya nie tidak langsung smua tersusun rapi jer dari A - Z rasanya smua hat RMS dia ada...

langsung X logik...nie lah salah 1 keunikan server AkiraRo yg penuh dgn keunikan saport member2 ahaha.....
Kantoi..... lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol!


wow , sememangnya hebat sekali penjelasan anda, tetapi tidak semuanya betul , hampir 88% sahaja yang betul , ok, untuk pengetahuan anda , " Gm Support Player , SAPORT MEMBER" sememangnya tidak tepat skali terhadap penjelasan eq2 yg saya miliki , well , saya tidak pernah pernah meminta2 barang dari gm , semua barang ini boleh dikatakan SAYA BUAT SENDIRI , so xde gm yg support saya , mcm mana saya buat , anda fikirlah sendiri , yang boleh saya katakan USAHA , hahah , bukan saya tidak kenal anda , ADAM bukan ? anda mungkin mengenali saya , tetapi anda tidak mengetahuinya , so , anda fikirlah2 sendiri . Saya juga ingin memberitahu yang saya juga sudah tidak lagi bermain server akira disebabkan perangai sesetengah admin dan gm nya , so , sekarang saya sedang bermain 1 server yg mana adminnya juga ada di forum ini , hahaha , usaha tangga kejayaan , bukankah itu kata2 anda kepada saya ?!
Back to top Go down
View user profile
JualId



Posts : 5
Join date : 2010-08-03

PostSubject: Re: S> id rm50 got many item   Thu Aug 05, 2010 11:06 pm

[quote="Admin"]sebab tue aku cakap server nie pilih kasih pada member macam mana tue?? sejak aku masuk aku ada perhatikan gm2 dgn player sana...semua 1 geng hari tue ada kes GM tolong guild masa WOE tapi xde tindakan diambil... lol! lol! lol! [/q


hahaha , kalau guild arrival yg dimaksudkan itu memang sah lah kerana didalam guild itu juga terdapat beberapa org gm , so tiada yg pelik lah bukan kalau guild itu boleh menang woe pada 2 saat terakhir dimana mereka menghantar gm menjadi breaker guild diorg . lol! lol! lol!
Back to top Go down
View user profile
Admin
Admin
Admin
avatar

Posts : 93
Join date : 2010-07-25
Age : 30

PostSubject: Re: S> id rm50 got many item   Fri Aug 06, 2010 1:07 am

biarkan la mereka dengan cara mereka biasanya server macam tue tidak tahan lama kerana sikap GM nye sendiri lol! lol! yang penting kita player sentiasa memilih yang terbaik.. cheers
Back to top Go down
View user profile http://rocentre.omgforum.net
DarkAngeL85

avatar

Posts : 132
Join date : 2010-07-30
Age : 31
Location : Serdang (KL)

PostSubject: Re: S> id rm50 got many item   Sun Aug 08, 2010 4:54 am

yah di sebapkan itu lah juga saya tarik diri dari menjadi admin di akira...sebap tidak ingin satu hari nanti nama saya di buruk2 kan karna perbuatan org lain....dan saya sendiri membuka server dan sewaktu saya membuat server saya sendiri membuat prinsip yang saya tidak akan saport member atau player...biar smua atas usaha sendiri barulah ada kepuasan dalam permainan...walaupun server saya cuma sedikit player tapi rata2 di antara mereka yang sama seperti saya sukan usaha dan membuat mission2 yg mendapatkan kepuasan....

tahukan ayat2 yang memberikan player2 saya gembira ??? bila mereka mendapat mvp card yg berguna..dengan 1 keping mvp card sahaja mereka berpuas hati dan gembira sebap atas usaha sendiri...hasil dari kepandaian mereka memburu...dan ada yg pernah bertanya dengan saya bagai mana saya ingin membunuh mvp yg kuat itu dengan tampa saport dari saya...saya tersenyum dengan pertanyaan mereka...sebap bagai mana pulak dengan player yg tampa saport dari saya boleh membunuh mvp yg kuat itu secara solo??bagai mana??nampaknya player2 yg sudah biasa di beri saport cuma ada skill basic sahaja...mereka kelihatan macam baru belajar main game ragnarok sedangkan bila di tanya mereka menjawap dengan bangganya yang mereka sudah main ragnarok dari sekolah rendah sehingga dewasa tetapi skilling mereka masih di tahap rendah...

inikah yang di katakan fans of Ragnarok??
Back to top Go down
View user profile http://www.atherosro.com
Admin
Admin
Admin
avatar

Posts : 93
Join date : 2010-07-25
Age : 30

PostSubject: Re: S> id rm50 got many item   Sun Aug 08, 2010 11:46 am

saya setuju dengan jawapan anda...seperti server saya dulu..player selalu meminta support tetapi saya memberi tahu saya tidak akan support walaupun member sendiri kerana biar mereke rasa kepuasan bermain bila usaha mereka berhasil lol! lol!
Back to top Go down
View user profile http://rocentre.omgforum.net
Sponsored content




PostSubject: Re: S> id rm50 got many item   

Back to top Go down
 
S> id rm50 got many item
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Requesting a Charged Collection item
» Item Guide--Name and Gifting Level
» Orions Magical Wokshop ITEM LIST
» Is it worth leveling my Ultra Rare item acc?
» Ultimative Item List as long as other things?

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
 :: Ro Centre Market Place :: Sell / Trade-
Jump to: