HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in
Search
 
 

Display results as :
 
Rechercher Advanced Search
Latest topics
» Deftones, Deftones Full Album Zip
Sun Jun 08, 2014 9:13 pm by osvaotai

» Tudung Bj Hotel
Sat Jun 07, 2014 1:17 pm by osvaotai

» DriverPack Solution 11 NEW Programs
Fri May 30, 2014 11:48 am by osvaotai

» Youda Survivor 2 [tfile.ru]
Thu May 29, 2014 2:32 pm by osvaotai

» Hl7-inspector-2.1.3.515
Wed May 28, 2014 12:08 am by osvaotai

» TV Player Universal V5.1 [H33T]
Tue May 27, 2014 7:25 pm by osvaotai

» AIDA64 Extreme Edition [v2.60.2100 Final] (2012) PC RePack Ivandubskoj
Sun May 18, 2014 9:45 am by osvaotai

» Meat Log Mountain Second Date
Mon May 12, 2014 3:15 pm by osvaotai

» Asphalt 320x640 Jar
Sun May 11, 2014 7:01 pm by osvaotai

Affiliates
 

Share | 
 

 Panggilan Percuma Tanpa Had Menerusi HP

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
DarkAngeL85

avatar

Posts : 132
Join date : 2010-07-30
Age : 31
Location : Serdang (KL)

PostSubject: Panggilan Percuma Tanpa Had Menerusi HP   Sun Aug 01, 2010 7:17 pm



Panggilan Percuma Tanpa Had Menerusi HP

Semalam saya mendapat idea untuk mencari cara-cara mengenakan telco-telco seperti Maxis, Celcom, DIGI dan lain-lain. Dan tanpa diduga.......SAYA BERJAYA!!!

SAYA BERJAYA HACK UNTUK MEMBUAT PANGGILAN PERCUMA DENGAN MANA-MANA TELCO SEKALIPUN!!!

Sebenarnya, saya agak keberatan nak share trick yang saya jumpa ni. Tapi bila saya fikir balik, tak baik kita kedekut ilmu kan.

Jadi, saya akan cuba ajar sedaya upaya saya untuk bagi anda pandai. Tapi jangan la bagitau seluruh dunia pulak trick ni. Kalau pihak berkuasa atau pihak telco sendiri yang tahu saya takut cara ini akan diblock dan gagal la nak dapat panggilan percuma.

Saya ingatkan, tips ini dapat digunakan untuk semua nombor. Boleh digunakan tanpa had waktu.

Tanpa membuang masa jom kita tengok cara-caranya:

1. Pastikan kredit minimum di HP anda harus RM0.50 atau lebih.

2. Pastikan nombor telefon yang akan anda buat nanti sedang aktif.

3. Pastikan anda mengetahui nombor HP kawan anda.

4. Salin 5 digit pertama dan 5 digit terakhir nombor telefon yang ingin anda dail.

5. Buka SMS kosong di HP anda.

6. Taipkan nombor telefon kawan anda.

7. Langkah terakhir taip SMS dengan isi seperti berikut… .
















“Telefon aku sekarang, PENTING!!”

lol! lol! lol! lol!
Back to top Go down
View user profile http://www.atherosro.com
Admin
Admin
Admin
avatar

Posts : 93
Join date : 2010-07-25
Age : 30

PostSubject: Re: Panggilan Percuma Tanpa Had Menerusi HP   Mon Aug 02, 2010 2:17 pm

DarkAngeL85 wrote:


Panggilan Percuma Tanpa Had Menerusi HP

Semalam saya mendapat idea untuk mencari cara-cara mengenakan telco-telco seperti Maxis, Celcom, DIGI dan lain-lain. Dan tanpa diduga.......SAYA BERJAYA!!!

SAYA BERJAYA HACK UNTUK MEMBUAT PANGGILAN PERCUMA DENGAN MANA-MANA TELCO SEKALIPUN!!!

Sebenarnya, saya agak keberatan nak share trick yang saya jumpa ni. Tapi bila saya fikir balik, tak baik kita kedekut ilmu kan.

Jadi, saya akan cuba ajar sedaya upaya saya untuk bagi anda pandai. Tapi jangan la bagitau seluruh dunia pulak trick ni. Kalau pihak berkuasa atau pihak telco sendiri yang tahu saya takut cara ini akan diblock dan gagal la nak dapat panggilan percuma.

Saya ingatkan, tips ini dapat digunakan untuk semua nombor. Boleh digunakan tanpa had waktu.

Tanpa membuang masa jom kita tengok cara-caranya:

1. Pastikan kredit minimum di HP anda harus RM0.50 atau lebih.

2. Pastikan nombor telefon yang akan anda buat nanti sedang aktif.

3. Pastikan anda mengetahui nombor HP kawan anda.

4. Salin 5 digit pertama dan 5 digit terakhir nombor telefon yang ingin anda dail.

5. Buka SMS kosong di HP anda.

6. Taipkan nombor telefon kawan anda.

7. Langkah terakhir taip SMS dengan isi seperti berikut… .
















“Telefon aku sekarang, PENTING!!”

lol! lol! lol! lol!

adeh..aku tak mengerti Question Question lol! lol!
Back to top Go down
View user profile http://rocentre.omgforum.net
 
Panggilan Percuma Tanpa Had Menerusi HP
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Start pakai Jumping Cable or Push Turun Bukit
» Nak buang sensor enjin off kt tongkat sisi...

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
 :: Anything Section! :: Discussions / Funny Story-
Jump to: