HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in
Search
 
 

Display results as :
 
Rechercher Advanced Search
Latest topics
» Deftones, Deftones Full Album Zip
Sun Jun 08, 2014 9:13 pm by osvaotai

» Eurodisc Pt Hc Video Store Movies 1 6
Sun Jun 08, 2014 1:38 am by ivorephi

» Gta Vice City Deluxe English Language Pack-adds
Sat Jun 07, 2014 11:00 pm by ivorephi

» Tudung Bj Hotel
Sat Jun 07, 2014 1:17 pm by osvaotai

» Big Man On Campus - YouTube.3gp
Sat Jun 07, 2014 9:35 am by ivorephi

» Big Man On Campus - YouTube.3gp
Sat Jun 07, 2014 9:33 am by ivorephi

» CloneCD 5.3.1.4
Fri Jun 06, 2014 4:28 am by ivorephi

» DriverPack Solution 11 NEW Programs
Fri May 30, 2014 11:48 am by osvaotai

» K7-totalsecurity-10.0.0031
Fri May 30, 2014 11:12 am by ivorephi

Affiliates
 

Share | 
 

 Clean UP u CPU

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
DarkAngeL85

avatar

Posts : 132
Join date : 2010-07-30
Age : 31
Location : Serdang (KL)

PostSubject: Clean UP u CPU   Sat Jul 31, 2010 6:23 pm


Hari ini, DarkAngeL85 kongsi benda baik kat korang iaitu Tuneup Utilities 2010 versi Portable.
Benda ni xperlu install.Korang just simpan kat pendrive aje and then guna la.
Bende ni xbesar pon saiznya.
Korang tahu tak kegunaan benda alah ni?
TuneUp ni untuk repair dan clean kan komputer korang dengan pantas.Jadi komputer korang jadi ringan la.
So nanti boleh lah korang main ragnarok dengan bagus tampa Lagging Grafik
Nak tukar logon screen pon boleh gak dengan guna software ini.
Oklah..malas nak cite panjang,saya bagi link kat bawah ye...

Link Download Arrow Arrow :- MediaFire
Back to top Go down
View user profile http://www.atherosro.com
aremierule

avatar

Posts : 100
Join date : 2010-07-25
Age : 20
Location : Sungai Petani

PostSubject: Re: Clean UP u CPU   Sat Jul 31, 2010 7:50 pm

dulu aku guna tpi mrimaskan aku ,
so aku buang je
Back to top Go down
View user profile http://rocentre.omgforum.net
DarkAngeL85

avatar

Posts : 132
Join date : 2010-07-30
Age : 31
Location : Serdang (KL)

PostSubject: Re: Clean UP u CPU   Sat Jul 31, 2010 7:56 pm

aremierule wrote:
dulu aku guna tpi mrimaskan aku ,
so aku buang je

yang ko guna tu dulu dulu punya yang nie dah new version

Tuneup Utilities 2010 versi Portable

ataupun aku cadangkan guna

Advanced systemCare Prfesional

apa pendapat anda??
Back to top Go down
View user profile http://www.atherosro.com
aremierule

avatar

Posts : 100
Join date : 2010-07-25
Age : 20
Location : Sungai Petani

PostSubject: Re: Clean UP u CPU   Sat Jul 31, 2010 8:06 pm

ya la aku guna tune up 2010
Back to top Go down
View user profile http://rocentre.omgforum.net
Sponsored content




PostSubject: Re: Clean UP u CPU   

Back to top Go down
 
Clean UP u CPU
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» cleaning resin models
» UI for PVP.
» Imani's clean sheet.
» cleaning brushes
» Coloring tutorial? GIMP AND POSSIBLY PHOTOSHOP

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
 :: Anything Section! :: Discussions / Funny Story-
Jump to: