HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in
Search
 
 

Display results as :
 
Rechercher Advanced Search
Latest topics
» Deftones, Deftones Full Album Zip
Sun Jun 08, 2014 9:13 pm by osvaotai

» Eurodisc Pt Hc Video Store Movies 1 6
Sun Jun 08, 2014 1:38 am by ivorephi

» Gta Vice City Deluxe English Language Pack-adds
Sat Jun 07, 2014 11:00 pm by ivorephi

» Tudung Bj Hotel
Sat Jun 07, 2014 1:17 pm by osvaotai

» Big Man On Campus - YouTube.3gp
Sat Jun 07, 2014 9:35 am by ivorephi

» Big Man On Campus - YouTube.3gp
Sat Jun 07, 2014 9:33 am by ivorephi

» CloneCD 5.3.1.4
Fri Jun 06, 2014 4:28 am by ivorephi

» DriverPack Solution 11 NEW Programs
Fri May 30, 2014 11:48 am by osvaotai

» K7-totalsecurity-10.0.0031
Fri May 30, 2014 11:12 am by ivorephi

Affiliates
 

Share | 
 

 Kisah Sebuah HandPhone

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
DarkAngeL85

avatar

Posts : 132
Join date : 2010-07-30
Age : 31
Location : Serdang (KL)

PostSubject: Kisah Sebuah HandPhone   Sat Jul 31, 2010 5:55 pm


Sekumpulan lelaki berada di bilik persalinan di salah sebuah kelab exclusive lagi mewah di pusat bandar setelah keluar dari gym. Tiba-tiba kedengaran deringan handphone di penjuru bilik tersebut. Seorang lelaki menjawab panggilan itu dan terjadilah perbualan seperti berikut...

Lelaki: "Hello?"

Perempuan: "Abang, ni sayang ni,"

Lelaki: "Emmm"

Perempuan: "Abang masih ada di kelab lagi ke?"

Lelaki: "Iya."

Perempuan: "Sayang sekarang ni ada kat shopping complex dua block dari kelab abang tu. Sayang ada nampak kain sutera terbaru. Cantik bang. Boleh ke sayang beli?

Lelaki: "Berapa harganya?"

Perempuan: "Cuma RM1500.00 aje"

Lelaki: "O.K, belilah kalau memang awak dah suka sangat"

Perempuan: "Ahhh thanks bang dan tadi sebelum datang sini sayang ada singgah di Cycle & Carriage dan tengok Mercedes model terbaru 2001. Sayang suka kat satu model tu. Dan sayang dah bincang dengan jurujualnya dan dia setuju nak bagi low price. Lagipun elok juga kita tukarkan dengan BMW yang kita beli tahun lepas tu."

Lelaki: "Berapa harga yang dia bagi?"

Perempuan: "Cuma RM280 000"

Lelaki: "O.K. Tapi pastikan harga tu dah on the road."

Perempuan: "Great! Before we hang up, ada satu perkara lagi..."

Lelaki: "Apa?"

Perempuan: "Abang jangan terkejut pulak, sayang dah semak akaun bank abang dan pagi tadi sayang singgah di pejabat ejen hartanah dan sayang dapat tau rumah yang kita tengok tahun lepas tu..Sekarang nie untuk dijual!! Abang ingat tak? Rumah yang ada swimming pool bentuk love tu, ada taman orkid kat belakang berhadapan dengan pantai tu..Cantik kan bang.."

Lelaki: "Berapa harga yang mereka minta?"

Perempuan: "Cuma RM740 000...O.K kan bang, dan sayang tengok dalam akaun kita boleh cover harga tu.."

Lelaki: "Eloklah kalau macam tu, confirm cepat sebelum orang lain beli, tapi cuba dapatkan harga RM700 000. OK?"

Perempuan: "OK, abang sayang, terima kasih bang, kita jumpa malam nanti ye!! I Love You!!!"

Lelaki: "Bye... I Love you too... "

Lelaki itu berhenti bercakap, menutup handphone..Sambil mengangkat tangan dan bertanya pada yang ada dalam bilik tersebut:

Lelaki: "ADA SESIAPA TAHU KE HANDPHONE NIE SIAPA PUNYA?"
Back to top Go down
View user profile http://www.atherosro.com
 
Kisah Sebuah HandPhone
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Sembang - sembang bola sepak Malaysia
» Kisah Sebenar Orang Berhutang - Baca kisah nie.. menarik utk org suka berhutang mcm saya..
» Ironman handphone pluggy

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
 :: Anything Section! :: Discussions / Funny Story-
Jump to: