HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in
Search
 
 

Display results as :
 
Rechercher Advanced Search
Latest topics
» Deftones, Deftones Full Album Zip
Sun Jun 08, 2014 9:13 pm by osvaotai

» Eurodisc Pt Hc Video Store Movies 1 6
Sun Jun 08, 2014 1:38 am by ivorephi

» Gta Vice City Deluxe English Language Pack-adds
Sat Jun 07, 2014 11:00 pm by ivorephi

» Tudung Bj Hotel
Sat Jun 07, 2014 1:17 pm by osvaotai

» Big Man On Campus - YouTube.3gp
Sat Jun 07, 2014 9:35 am by ivorephi

» Big Man On Campus - YouTube.3gp
Sat Jun 07, 2014 9:33 am by ivorephi

» CloneCD 5.3.1.4
Fri Jun 06, 2014 4:28 am by ivorephi

» DriverPack Solution 11 NEW Programs
Fri May 30, 2014 11:48 am by osvaotai

» K7-totalsecurity-10.0.0031
Fri May 30, 2014 11:12 am by ivorephi

Affiliates
 

Share | 
 

 Pic2 Lawak Dan Cute Untuk Anda

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
DarkAngeL85

avatar

Posts : 132
Join date : 2010-07-30
Age : 31
Location : Serdang (KL)

PostSubject: Pic2 Lawak Dan Cute Untuk Anda   Sat Jul 31, 2010 5:51 pm


Masa saya tengah boring-boring surfing internet saya terjumpa satu website. Website ni boleh dikatakan kelakar gile dan boleh jugak dikategorikan sebagai website paling kelakar dalam sejarah sebab kalau anda baca dalam keadaan tension, automatik perasaan tension tu akan hilang + anda akan gelak sampai berguling-guling.

Memang tak dinafikan lagi website ni amat-amat kelakar dengan bahan-bahan yang ada dalam tu. Nak jengok ke website tu ke? Pi tengok kat bawah sekali. Jangan lupa ajak kawan-kawan. Sharing is caring.:-D



Tengok Pic2 Selanjutnya Di Sini..

Basketball Basketball Basketball Basketball Basketball
Back to top Go down
View user profile http://www.atherosro.com
aremierule

avatar

Posts : 100
Join date : 2010-07-25
Age : 20
Location : Sungai Petani

PostSubject: Re: Pic2 Lawak Dan Cute Untuk Anda   Sat Jul 31, 2010 7:47 pm

DarkAngeL85 wrote:

Masa saya tengah boring-boring surfing internet saya terjumpa satu website. Website ni boleh dikatakan kelakar gile dan boleh jugak dikategorikan sebagai website paling kelakar dalam sejarah sebab kalau anda baca dalam keadaan tension, automatik perasaan tension tu akan hilang + anda akan gelak sampai berguling-guling.

Memang tak dinafikan lagi website ni amat-amat kelakar dengan bahan-bahan yang ada dalam tu. Nak jengok ke website tu ke? Pi tengok kat bawah sekali. Jangan lupa ajak kawan-kawan. Sharing is caring.:-D



Tengok Pic2 Selanjutnya Di Sini..

Basketball Basketball Basketball Basketball Basketball

igt aku xtau ke killerjo , nasib aku x tkan lagi
Back to top Go down
View user profile http://rocentre.omgforum.net
 
Pic2 Lawak Dan Cute Untuk Anda
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Helmet dan Apparel Yang Selesa Untuk Anda dan Pillion??????
» What an Airhead...oh but he's so cute! *PRIVATE*
» Safety Tips untuk dikongsi
» untuk peminat burger!!
» Bengkel untuk baik pulh / clain insurans kemalangan.

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
 :: Anything Section! :: Discussions / Funny Story-
Jump to: