HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in
Search
 
 

Display results as :
 
Rechercher Advanced Search
Latest topics
» Deftones, Deftones Full Album Zip
Sun Jun 08, 2014 9:13 pm by osvaotai

» Tudung Bj Hotel
Sat Jun 07, 2014 1:17 pm by osvaotai

» DriverPack Solution 11 NEW Programs
Fri May 30, 2014 11:48 am by osvaotai

» Youda Survivor 2 [tfile.ru]
Thu May 29, 2014 2:32 pm by osvaotai

» Hl7-inspector-2.1.3.515
Wed May 28, 2014 12:08 am by osvaotai

» TV Player Universal V5.1 [H33T]
Tue May 27, 2014 7:25 pm by osvaotai

» AIDA64 Extreme Edition [v2.60.2100 Final] (2012) PC RePack Ivandubskoj
Sun May 18, 2014 9:45 am by osvaotai

» Meat Log Mountain Second Date
Mon May 12, 2014 3:15 pm by osvaotai

» Asphalt 320x640 Jar
Sun May 11, 2014 7:01 pm by osvaotai

Affiliates
 

Share | 
 

 S> 30K Gold in Akira RO Offer

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
Admin
Admin
Admin
avatar

Posts : 93
Join date : 2010-07-25
Age : 30

PostSubject: S> 30K Gold in Akira RO Offer   Sat Jul 31, 2010 3:37 pm

Kepada pemain Akira RO yang imemerlukan gold saya mempunyai banyak gold di Akira RO jika anda memerlukkannya sila reply disini.. cheers cheers
Back to top Go down
View user profile http://rocentre.omgforum.net
DarkAngeL85

avatar

Posts : 132
Join date : 2010-07-30
Age : 31
Location : Serdang (KL)

PostSubject: Re: S> 30K Gold in Akira RO Offer   Sat Jul 31, 2010 4:31 pm

Admin wrote:
Kepada pemain Akira RO yang imemerlukan gold saya mempunyai banyak gold di Akira RO jika anda memerlukkannya sila reply disini.. cheers cheers

wao macam nie main akira x payah buat bende lain masuk akira seting untuk cari gold jer la...ala ape susah masuk gold room seting bot farm gold...ape susah??sape nk aku leh buat tp RM What a Face What a Face What a Face
Back to top Go down
View user profile http://www.atherosro.com
Admin
Admin
Admin
avatar

Posts : 93
Join date : 2010-07-25
Age : 30

PostSubject: Re: S> 30K Gold in Akira RO Offer   Sat Jul 31, 2010 4:50 pm

DarkAngeL85 wrote:
Admin wrote:
Kepada pemain Akira RO yang imemerlukan gold saya mempunyai banyak gold di Akira RO jika anda memerlukkannya sila reply disini.. cheers cheers

wao macam nie main akira x payah buat bende lain masuk akira seting untuk cari gold jer la...ala ape susah masuk gold room seting bot farm gold...ape susah??sape nk aku leh buat tp RM What a Face What a Face What a Face

haha kepada yang main kat cc tue yang xde masa boleh je beli terus...bukan susah pun ...haha.. lol! lol!
Back to top Go down
View user profile http://rocentre.omgforum.net
DarkAngeL85

avatar

Posts : 132
Join date : 2010-07-30
Age : 31
Location : Serdang (KL)

PostSubject: Re: S> 30K Gold in Akira RO Offer   Sat Jul 31, 2010 4:58 pm

senang cite 30k gold RM10 waka waka eh eh wak wak uh uh.... What a Face What a Face What a Face What a Face
Back to top Go down
View user profile http://www.atherosro.com
Admin
Admin
Admin
avatar

Posts : 93
Join date : 2010-07-25
Age : 30

PostSubject: Re: S> 30K Gold in Akira RO Offer   Sat Jul 31, 2010 5:05 pm

DarkAngeL85 wrote:
senang cite 30k gold RM10 waka waka eh eh wak wak uh uh.... What a Face What a Face What a Face What a Face
boleh la tue RM10...kira upah untuk bila api..lagi..
Back to top Go down
View user profile http://rocentre.omgforum.net
DarkAngeL85

avatar

Posts : 132
Join date : 2010-07-30
Age : 31
Location : Serdang (KL)

PostSubject: Re: S> 30K Gold in Akira RO Offer   Sat Jul 31, 2010 5:35 pm

ahahaha.....btol2...
Back to top Go down
View user profile http://www.atherosro.com
aremierule

avatar

Posts : 100
Join date : 2010-07-25
Age : 21
Location : Sungai Petani

PostSubject: Re: S> 30K Gold in Akira RO Offer   Sat Jul 31, 2010 7:44 pm

aku jual rm5 lagi murah , beli laa kt aku!
Back to top Go down
View user profile http://rocentre.omgforum.net
DarkAngeL85

avatar

Posts : 132
Join date : 2010-07-30
Age : 31
Location : Serdang (KL)

PostSubject: Re: S> 30K Gold in Akira RO Offer   Sat Jul 31, 2010 7:50 pm

aremierule wrote:
aku jual rm5 lagi murah , beli laa kt aku!

wah nampaknya ada pesaing di sini kekekeke What a Face What a Face What a Face What a Face
Back to top Go down
View user profile http://www.atherosro.com
user991



Posts : 26
Join date : 2010-07-29

PostSubject: Re: S> 30K Gold in Akira RO Offer   Mon Aug 02, 2010 9:55 am

[quote="DarkAngeL85"]senang cite 30k gold RM10 waka waka eh eh wak wak uh uh.... :face: :face: :face: :face: [/quote] we bgi free jela senang cite wkakkaka
Back to top Go down
View user profile
user991



Posts : 26
Join date : 2010-07-29

PostSubject: Re: S> 30K Gold in Akira RO Offer   Mon Aug 02, 2010 10:00 am

[quote="Admin"][quote="DarkAngeL85"]senang cite 30k gold RM10 waka waka eh eh wak wak uh uh.... :face: :face: :face: :face: [/quote]
boleh la tue RM10...kira upah untuk bila api..lagi..[/quote] ala bgi teros je kt aku x yah nk jual2 :twisted:
Back to top Go down
View user profile
user991



Posts : 26
Join date : 2010-07-29

PostSubject: Re: S> 30K Gold in Akira RO Offer   Mon Aug 02, 2010 10:02 am

[quote="aremierule"]aku jual rm5 lagi murah , beli laa kt aku![/quote] rm1 murah skit heehehe :study:
Back to top Go down
View user profile
Admin
Admin
Admin
avatar

Posts : 93
Join date : 2010-07-25
Age : 30

PostSubject: Re: S> 30K Gold in Akira RO Offer   Mon Aug 02, 2010 12:15 pm

mana ada dalam dunia nie free kalo masuk jamban pon skrg paling kurang rm0.30 lol! lol!
Back to top Go down
View user profile http://rocentre.omgforum.net
wanJR



Posts : 6
Join date : 2010-08-04

PostSubject: Re: S> 30K Gold in Akira RO Offer   Wed Aug 04, 2010 9:29 am

Admin wrote:
mana ada dalam dunia nie free kalo masuk jamban pon skrg paling kurang rm0.30 lol! lol!

tipu lah ko,
aku masuk jamban rumah aku free je,
mana ada kene bayar rm 0.30
Back to top Go down
View user profile
DarkAngeL85

avatar

Posts : 132
Join date : 2010-07-30
Age : 31
Location : Serdang (KL)

PostSubject: Re: S> 30K Gold in Akira RO Offer   Thu Aug 05, 2010 10:29 am

wakakaka.....btol.....masuk jamban free umah free jer x pon umah jiran free jg...ahaha...
Back to top Go down
View user profile http://www.atherosro.com
Admin
Admin
Admin
avatar

Posts : 93
Join date : 2010-07-25
Age : 30

PostSubject: Re: S> 30K Gold in Akira RO Offer   Thu Aug 05, 2010 1:22 pm

wanJR wrote:
Admin wrote:
mana ada dalam dunia nie free kalo masuk jamban pon skrg paling kurang rm0.30 lol! lol!

tipu lah ko,
aku masuk jamban rumah aku free je,
mana ada kene bayar rm 0.30

memang free tapi ko kena paham kalo ko berada KL ? Rumah ko kat pahang xkan nak buang air kena berlari kat rumah ko semata-mata nak buang air kecik untuk free..?? dan ko guna elektrik kat rumah free ke? maybe free kot sebab semua bil parent yang bayar...sebab tue ko rasa semua nk free..tapi bila dah bekerja sendiri mau ingat..macam-macam kena bayar lol! lol!
Back to top Go down
View user profile http://rocentre.omgforum.net
Sponsored content




PostSubject: Re: S> 30K Gold in Akira RO Offer   

Back to top Go down
 
S> 30K Gold in Akira RO Offer
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Hotel Romanstein Gold Edition 3 Pics
» Thrashball Cole & Gold Retro Code Trade
» Any good stores in the Gold Coast?
» Dark Secrets Has Gone Gold!!!
» All gold weapons £10 via Paypal or for codes

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
 :: Ro Centre Market Place :: Sell / Trade-
Jump to: